Перекласти (Translate)

11 квітня 2015

МИРШАВИЙ

МИРШАВИЙ

Миршавий, як пояснює Великий тлумачний словник сучасної української мови (Видавництво "Перун", Київ-Ірпінь, 2007, с. 668), означає: який має непривабливу зовнішність, нездоровий, жалюгідний вигляд; слабосильний, хворобливий; нічим не примітний, непоказний.

Коли бачиш Корбана, колись такого всесильного заступника голови Дніпропетровської ОДА, тепер звільненого, то мимовільно пригадуєш відповідне слово з Тлумачного словника.

Та й справді, як можна інакше запам'ятати Корбана, коли навіть генпрокурор України Ярема (ще коли був генпрокурором, а Корбан ще був заступником Коломойського у ДніпроОДА), на запитання про Корбана здивовано підніс свої брови: "А хто це?".

Матеріял застарів, Ярема і Корбан вже не займають державних посад, але для характеристики цих осіб і досі актуальний:
«Генпрокурор Віталій Ярема вважає, що проти ГПУ "ведеться інформаційна війна".
Про це він розповів в інтерв'ю "Українській правді".
"Ситуація абсолютно проста. ГПУ займає законну позицію. Причиною цього конфлікту є позиція прокурора Дніпропетровської області [Федика]. Він, як мені сказали, не приходить на наради до заступника голови адміністрації [Корбана]. Не виконує якихось доручень, вказівок. І це дуже правильно, тому що прокурор і не повинен цього робити", - каже Ярема.
За його словами, після того як було порушено декілька кримінальних проваджень, проти Генпрокуратури відкрилася справжня інформаційна війна.
"Але я не звертаю на це уваги. Не хочу чути і знати прізвищ тих людей, які десь там верещать у Фейсбуках", - зазначив Ярема.
Зокрема, при згадуванні прізвища Корбана (заступник голови Дніпропетровської ОДА - ред) генпрокурор запитав: "Хто це?".
"У нас 24 області, і по 5 заступників, я ж їх всіх не знаю прізвище", - зазначив генпрокурор.
На думку Яреми державні службовці повинні дотримуватися відповідних етичних рамок поведінки, в тому числі, й під час спілкування з правоохоронними органами:
"Якщо людину викликали на допит в якості свідка, він зобов’язаний дати відповідні свідчення. Якщо він не хоче цього робити, відповідно до 63 статті Конституції України, він має право відмовитися".
"А влаштовувати цирк, із цього робити якесь дійство, піаритися – ми вже все це пройшли. Всі люди, які вчиняють правопорушення, все одно з часом будуть притягнуті до відповідальності. Ніхто не уникне, я вам обіцяю",  - наголосив Ярема.
Українська правда»

До речі, нагадаю, що відкриті ще за Яреми кримінальні провадження і досі перебувають у роботі генпрокуратури, яку тепер очолює Шокін. Досудове слідство триває.

Отож, нікому з миршавих не вдасться вплинути на слідство й суд.
На все приходить час розплати!

Генпрокурор про Корбана: Хто це? http://www.pravda.com.ua/news/2014/12/11/7051685/

11 квітня 2015 року

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: