Перекласти (Translate)

09 травня 2015

ПАМ'ЯТНИК ПОСТАВИМО ФАНАТАМ, А НЕ БЕНІ

ПАМ'ЯТНИК ПОСТАВИМО ФАНАТАМ, А НЕ БЕНІ

Олексій Арестович розклав усе по поличках.
Це лише у межах Дніпропетровської области, навіть лише Дніпропетровська, рятівником України є Коломойський.
Але пам'ятника Бені ніколи не буде.
І погруддя теж.
Пам'ятник поставимо футбольним фанатам!

Зі статті:
«План Росії по захопленню України поламали футбольні фанати в Одесі 2 травня минулого року. Про це в ході прес-конференції заявив військовий експерт Олексій Арестович.

"Путін розуміє, що гра йде в довгу. Він не буде діяти в пориві, хіба що коли постаріє, а він поки у формі. Він буде просто методично домагатися свого в Україні. У Кремлі борються два проекти: російський і радянський. Радянський передбачає повністю підпорядкувати Україну, а російський – показати Заходу, що Україна це сфера впливу РФ, а тому Заходу нічого сюди сунутися, і потім змусити Київ працювати на російський ВПК і російські інтереси», – пояснив Арестович.

Росія хоче представити Україну безвільною, не статусною державою, яка лише тримає фасад, але справно служить Москві.

«Але це неможливо ні за яких умов. Це недосяжна мета. Москва не встигла. У них був шанс у квітні-липні минулого року, але вони не встигли. Цей проект зламався 2 травня в Одесі. Майбутня Україна повинна поставити пам’ятник тим футбольним фанатам, які вийшли на її захист і почали чинити опір. Саме вони зламали проект Росії по захопленню України.

«Добрі люди» з Москви говорили, що ще кілька днів після одеських подій був шок і запустіння в коридорах Луб’янки, тому що вони не могли зрозуміти, як Одеса вся така російська і антибандерівська могла так вчинити», – розповів експерт.»

http://patrioty.org.ua/ekspert-rozkazav-hto-zlamav-plan-kremlya-po-zahoplennyu-ukrayini/

09 травня 2015 року

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: