Перекласти (Translate)

08 квітня 2017

ПРО ПЕРЕГОВОРИ ТРІЙЦІ ОПОЗИЦІЇ

ПРО ПЕРЕГОВОРИ ТРІЙЦІ ОПОЗИЦІЇ *

* допис 24 січня 2014 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Отже, "переговори" 23 січня 2014 року...
Особисто я роблю висновок:
1. Усі ці домовленості про відпущення на волю 40 затриманих активістів спротиву повинні здійснюватися незалежними судами у всякій цивілізованій країні на підставі Закону, а не за телефонічною вказівкою президента чи генпрокурора після політичних зустрічей з представниками затриманих активістів. Хоча сам факт обіцянки відпущення я схвалюю.
2. Решта затриманих, побитих, скалічених, а головне - невинних!, що не увійшли у ці 40 щасливчиків (їх понад сотня вже) продовжуватимуть і далі нидіти у СІЗО, очікуючи несправедливого суду.
3. Щодо відпущення: обіцяно, але подивимось, чи буде зроблено. Режим нам вже так багато обіцяв...
4. Зайвий раз режим довів, що правосуддя не існує. Суди є принтерами режиму: копіюють рішення, прийняті в "режимних кабінетах".
5. Режим пообіцяв не застосовувати вогнепальної зброї, хоча законом застосування навіть сили, не кажучи - зброї, проти мирних мітингарів заборонено. Еге, продавчиня урочисто пообіцяла дати вам товар, за який давно заплачено; яка ж файна продавчиня! Активісти з вулиці Грушевського теж є мирними мітингарями, незалежно від вчинених ними дій, оскільки ці дії є законним і природнім правом необхідної оборони від незаконних дій режиму, який порушує людські права і свободи.
6. Суспільна напруга зростає (реакція людей на результати перемовин), але ще не досягла того рівня та інтенсивности, щоб здвигнути народ на збройний спротив і повалення бандитського режиму.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: