Перекласти (Translate)

30 вересня 2017

КОРБАН ЗДАВ ПОГОНИ

КОРБАН ЗДАВ ПОГОНИ

Корбан здав погони. У каптьорку. Тобто, Ярошу. Ги. Ну, зняв із себе рядовий Корбан (рядовим служив він у радянській армії) генеральські, що пасують посаді міністра оборони, погони і начепив на плечі Яроша. Сміхота!

А що, вже сам не хочеш бути міністром оборони, Корбан? Ми ще пам'ятаємо, як Андрюха Денисенко (ну, Філатов так його називає - Андрюха, ги), отож, Андрюха Денисенко у 2014 році марив про міністра оборони Корбана. І Гена, звісно, був не проти. Ги.

Ну, то таке. Але чому ти, Корбан, не вважаєш Яроша моральною людиною? Хіба міністром не повинен бути моральний авторитет?

Кореспондент запитує: "Ви вважаєте Яроша моральним авторитетом для широких мас українців?". І Корбан мовить: "Так, він дуже цікавий, освічений і захистить людей". Корбан, а де докази авторитету Яроша? Тебе ж питали не про його освіту, дисидент!

Коротше, з Корбаном усе нам зрозуміло: ні Порошенко, ні Муженко йому не є авторитети. А ми ще не забули, коли в час найвищої напруги на фронтах (гарячий 2014 рік усі згадали?) Корбан, Боря і Бутусов гнали бочку проти НГШ Муженка!

Ти нам ще за котли відповіси, громадянине ІзраЇлю!

30 вересня 2017 року