Перекласти (Translate)

30 травня 2018

МЕРОМ ЗАДОВОЛЕНИЙ!

МЕРОМ ЗАДОВОЛЕНИЙ!

Я не полюбляю слова "мер". В українській мові та в законі про місцеве самоврядування вжито питомо українське слово "голова", зокрема, "міський голова" - обраний усіма мешканцями міста міський очільник, керівник громади. Тому я завжди вживаю українське слово на означення посади - міський голова або голова міста (голова міста не досить коректно, але краще, ніж мер).

Але до ідіота, бовдура і дурня титул "мер" - якраз пасує! Мовлю про придурка Борю, міського голову, чи пак мера Січеслава (нині місто тимчасово називається Дніпро).

Хто мешкає у Січеславі, той знає вулицю Каруни, взагалі той знає АНД (Амур-Нижньодніпровський) район - сірий, страшний і забитий. Вулиці й дороги  - як після рашистських бомбардувань Донеччини, що давно потребують хоч латаного, краще - справжнього, ремонту.

І от вже третій рік, як містом керує мер Філатов. Ніякого ремонту АНД-доріг. А мільйони гривень Боря викидає на Гельферови (бо з українцями у Борі нема дружби!) КВНи, на фестивалі блогерів, на безкінечну прірву грошей на (не)ремонт Центрального моста.

І люди, щоб звернути мерську пику в АНД-район, тимчасово перекрили розбиту дорогу, на яку - вже мер писав - виділялися мільйони гривень на ремонт, але ніякого ремонту не було. І Боря-мер сказав, що люди - це лайно (образно) і Боря може ще й електрику відрізати скотам (образно)...

Ну, от я публікую збірку того, що січеславці думають про цього дурбецала-мера. Я мером задоволений! Давай, придурку, більше ще смали! Тоді отримаєш ти копняка на виборах під жирний зад!

29 травня 2018 року

























Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: