Перекласти (Translate)

19 січня 2019

МІСЬКИЙ КЛОУН ЗНОВ БЛАЗНЮЄ

МІСЬКИЙ КЛОУН ЗНОВ БЛАЗНЮЄ

Ми тут гуртом і поодинці усією країною накинулися на Всеукраїнського клоуна Зєлю, зруйнувавши вщент його президентські мрії, рейтинг і амбіції. Думаю, Зєля вже неохоче, без запалу проведе свою президентську кампанію, або й зовсім зніметься з перегонів, закликавши своїх нечисленних прихильників голосувати за Тюльку (ну, це та, що Косата, Газова принцеса, Інвалідка-на-лабутенах і прочая-прочая).

Але ми маємо ще одного, тепер вже містечкового клоуна - Дніпровського міського голову (місто Дніпро, у майбутньому Січеслав) Борю Філатова. Присягаюся, його Фейсбук-сторінку неможливо читати без гучного реготу! Найцікавіше те, що сам Філатов геть не тямить, що для містян із клепкою у голові він виглядає блазнем на кшталт Зєлі, тільки провінційного масштабу.

Ну, от перед Водохрещем Філатов розродився дописом, де у своїй манері менторського блазнювання попередив депутатів, інших міських керівників, що не хоче бачити їх у... трусах! Мовляв, позбавте мене цього інтимно-бридкого видовища. У той же час лупати очима на пересічних громадян, не керівників, у трусах, плавках, топлес і в купальниках Філатов буде залюбки, і навіть указав перелік місць де це можна споглядати.

Знаючи Філатова уже давно (через його дописи, що розкривають його рівень розуму), я розшифровую. Сотні громадян, простих, не дуже, також керівників рад - районних, обласної - і адміністрації залюбки на свято лізуть в зимну ополонку. Їх не релігія штовхає в воду - радісне зимове свято! А сам Філатов не полізе в ополонку: холодно, лячно, опасисте, гладке тіло міського голови промислового міста - не картинка Аполлона, а той ще регіт, глузи, кпини Цирку-на-воді!

Тому Філатов наперед закрив всі запитання від суспільства. Адже в народі вже стає страшенно модним і святковим дійством - без усіляких релігійних казочок стрибнути перед людом в ополонку! І Філатова тоді б спитали: "А що, Борю, це для тебе слабо?"!

Ги-ги-ги!

Додатки:
Допис Філатова, тлумачення слів, Боря Філатов - міський голова (який у плавках виглядає, мабуть, набагато краще, ги).

19.01.2019



Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: