Перекласти (Translate)

12 жовтня 2020

УРОДИ́НИ УРÓДИНИ

УРОДИ́НИ УРÓДИНИ

Я голосував колись за Тягнибока і партію Свобода. Колись - тут головне слово. Тепер не голосую. Чи я змінився? Ні. Змінилася Свобода! Останнє, що змінило мою думку про Свободу - систематична, багаторічна, несправедлива критика на адресу вже колишнього президента, державника Порошенка, людини, що втілила всі основні націоналістичні постулати партії Свобода у життя!

Я знаю особисто зі Свободи патріотичних активістів, можна сказати друзів (через Порошенка вже колишніх), які теж топили проти Порошенка. Мої розмови з ними їх не переконали. "Порошенко - то барига й зло для України!", - віра цих уро́дів непохитна! Я вважаю, що вожді Свободи навернули нижчих членів у шкідливу і злочинну віру - віру в те, що Порошенко - менше зло, ніж Путін чи Зеленський... Ідіоти! Вас Історія укине у помийну яму! Вже укинула!!

Завтра маємо річницю створення СНПУ - Соціял-національної партії України. 13 жовтня 1991 року на з'їзді у Львові утворилася Свобода, попередня її назва СНПУ. З уроди́нами тебе, Уро́дино!

Ось що я писав про партію Свобода у січні 2019 року (додаток). Так, щодо Порошенка пророцтво не збулося... Ну, я ж не знав, що гнилий свободівський вірус Только-нє-барига (а чим він відмінний від кримрашистського Хоть-камні-с-нєба?) буде таким заразним для хохлів і малоросів...

12.10.2020
©Андрій Якименко

Додаток:

Андрій Якименко, 13.01.2019, Facebook:

«Пророцтво про Свободу

Віктор Ковальчук опублікував моднє нині опитування "За кого проголосуєте з цих двох, трьох і т.д.?" (Viktor Kovalchuk, 11.01.2019, Facebook). І виставив "на подіум" геть нереальний випадок, коли у другий тур на виборах президента України (31.03.2019) вийдуть Порошенко й Кошулинський. Звісно, на сторінці у свободівця переміг Кошулинський, ги-ги. Гм... Люди навіть не здогадуються, що Кошулинський не здолає й першого туру. Але то таке.

Я тамо ж, у Ковальчука, написав свободівцям пророцтво про Свободу. Хочу підкреслити, що нині я - безпартійний націоналіст і в цьому році (у листопаді 2019) матиму вже 30 років націоналістичного стажу. Сюди входить членство в ТУМі (Товариство Української Мови, нині Просвіта), РУХ (Народний Рух України за перебудову), УГС (Українська Гельсінська Спілка), УРП (Українська Республіканська Партія), ДСУ (Державна Самостійсть України), УНА-УНСО (Українська Національна Асамблея-Українська Народня СамоОборона).

Так от, дорікаючи Свободі та пророчачи її занепад, я ніяким чином не кажу про занепад ідеології Націоналізму! Навпаки, Націоналізм в Україні зростатиме й далі і ми ще з вами побачимо Його священний розквіт, силу й перемогу!

Я стверджую, що у Свободи видихся Націоналізм, ця партія розхлюпала Його краплина по краплині, і Його прапор підняли й понесли інші люди!

І ось моє пророцтво про Свободу:

"Президентом у 2019 році стане Порошенко. А далі вже Кошулинський і партія Свобода мають навернути населення у свою віру, якщо хочуть щоб Кошулинський став президентом. Розчарую прихильників Свободи: через помилки Тягнибока у короткий період після перемоги Майдану (лютий 2014) та до інавгурації Порошенка (червень 2014), а також потім, після виборів, коли слід було не лише підтримати новообраного президента, але й увійти у його, читай: у державну, команду, та нерозумний гармидер рік по тому (граната під ВРУ, підтримка насіннєвої дурної "блокади" Донбасу тощо), Свобода відштовхнула від себе навіть своїх прихильників. Крім того, тупо не вбачати у знакових історичних державницьких учинках Порошенка саме його заслугу (на кшталт: заслуга в Томосі не президента Порошенка, а виключно патріярха Філарета) - це все є вчинками, що привели Свободу до маргіналізації і до подальшого, і дуже швидкого, занепаду Свободи і зникнення її з політичної арени України, як, наприклад, компартії Петра Симоненка. Навіть антиСвободівського закону не потрібно, партія сама себе погубить через нерозуміння, що в історичному масштабі Головним Націоналістом та історичною фігурою, що підточить/підточив підвалини Росії, нині став Петро Порошенко. Не жартую.
©Андрій Якименко, 2019".

13.01.2019
©Андрій Якименко»

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: