Перекласти (Translate)

02 квітня 2017

РОЗДУМИ ПІСЛЯ ІНТЕРВ'Ю ДЕГЕНЕРАТА

РОЗДУМИ ПІСЛЯ ІНТЕРВ'Ю ДЕГЕНЕРАТА
("розмова" беркутівця з оператором черкаського телебачення)*
* допис 28 січня 2014 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Органи, котрі захищають уряд держави (як Беркут) - потрібні та існують у кожній державі.
Але ж майже всі факти дій українського Беркуту - це безкультур'я, садизм, невиправдана, неадекватна жорстокість, дегенератство і т.д.
Тобто, замість теоретичної ідеї - захист від дійсних посягань на закон, державу, конституцію, ці виродки є справжніми бандитами, котрі вчиняють протизаконні дії та свавілля і перевищення владних повноважень.
Це тому, що курсу законів і прав людини вони не проходять, або вивчають поверхово, для годиться, а також тому, що немає психологічного відбору при прийнятті до Беркуту, як це налагоджено, наприклад, у США.
Тому й ідуть у Беркут усілякі виродки.
Крім того, останнім тривалим часом Беркут не мав такого "свята практичної роботи", як нині триваюча Революція, тому й "удосконалюють" свої "професійні" навички "с упоєнієм".
"Упоєнієм" від жаху в очах жертви, від безкарности тощо.
Покоління радянського часу ще може пригадати шкільні підручники, совітські фільми, книги тощо про події російської революції як першої 1905-го, так і лютневої буржуазної 1917 -го років.
Ролю подібних цепних псів режиму тоді виконували казаки. Не запорізькі козаки, а казАки - царський "Беркут" того часу, на конях, в амуніції, з шаблею.
Варто було комусь із натовпу побачити і крикнути: "Казаки!", як люди розбігалися із жахливим криком і невимовним переляком в очах. А їм навперейми скакав на криваву розправу кінний казачий ескадрон...
Для розгону демонстрацій казакам дозволялося рубати "злочинців" шаблями. Багато людей було покалічено або зарубано насмерть...
Причому, казаки рубали людей з такою ж садистською насолодою, як це робить нинішній Беркут, б'ючи канчуками.
Хоча тепер замість коней використовують автівки, а замість шаблі канчук, суть, підходи, методи використання беркутівців-казаків не змінилися.
Не змінилися і ці силові "ескадрони" уряду.
Не змінилися і люди, котрі служать у цих ескадронах...
Але ж ми вже потроху йдемо "Геть від Москви!" (Микола Хвильовий), ідемо в Європу. Тому й методи "розгону" антиурядових масових заходів змінимо, змінимо саму ідеологію силових урядових структур, навіть саму ідеологію поняття "антиурядовий захід".
Цілком зрозуміло, що після перемоги Революції силові структури уряду слід докорінним чином змінити, ввести ретельний психологічний відбір та піднести на набагато вищий рівень вивчення беркутівцями законів, що регулюють права людини.
А всі випадки жорстокости і незаконних дій беркутівців, та й усіх інших міліціянтів, мусимо ретельно розслідувати і знайти, покарати кожного урода!
Переглядаючи подібні відеоролики та перечитуючи розповіді нещасних постраждалих, переконуюся у правильности підходу партії російських більшовиків 20-го століття: кожного царського жандарма, казака, поліцейського - в розход! (розстріляти!).
Ні - не заради правосуддя! Яка брехня це наше теперішнє "правосуддя"!
Але заради помсти!
Заради справедливої відплати - святої помсти!
Все ж, епоха нині інша... Вже вулицями полюють на людей не казаки, а беркутівці, людей не рубають шаблями, а нещадно лупцюють канчуками, відьом не спалюють живцем на вогнищах, інквізиційного процесу із жахливими, законно дозволеними, тортурами не проводиться (саме поняття тортур змінило смислове наповнення) тощо.
Європа ідеологічно, дипломатично, організаційно не допустить на своїй території таких дій майбутньої післяреволюційної української влади.
Януковичу ж Європа і світ не дозволяє кулями розігнати Майдан! Хоч як би він цього хотів!
Епоха впливає на політику завжди.
Але, якщо не можемо у майбутньому беркутівців покарати методом "в розход", то покараємо ув'язненням.
Нехай сидять.
І дуже-дуже довго!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: