Перекласти (Translate)

02 квітня 2017

НОВІТНІ ВЕТЕРАНИ ВОВ

НОВІТНІ ВЕТЕРАНИ ВОВ

Новітні "ветерани ВОВ"*
* допис 29 січня 2014 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Мене, як дніпропетровця, "тєрзают смутниє сомнєнія" щодо української р-р-революційности жида Корбана і його бізнесового партнера російськомовного громадянина Філатова - журналіста, адвоката і навіть космонавта (як він стверджує - майбутнього).
Можу навіть повірити, що і їх "дістав" цей Янукович разом із синами і Сім'єю.
Майно, нерухомість і бізнес, надбані "різноманітними методами минулих епох" нікому не хочеться втрачати.
Але цікава виходить деталь: щойно Революція почала трохи-потрохи долати Режим, як починають (саме на позитивному переламі, до того було вичікування - хто ж переможе?) виявлятися "докази" участи в Революції, "допомоги" повстанцям і т.д.
Зверніть увагу на фразу про спроби допомогти бійцям з Грушевського.
Чому спроби? А допомогти насправді?
Щоправда, було пафосно і громогласно оголошено, що Філатов профінансує лікування у Німеччині того нещасного 18-річного хлопця, якому на вулиці Грушевського у Києві вибухом гранати відірвало кисть руки.
Добра справа. Буде. Якщо буде профінансовано насправді, без "спроб". І потім - буде опубліковано і розказано самим хлопцем-героєм. Вже після Німеччини, до речі.
Так. Усе? Більше спроб допомоги повстанцям з Грушевського не було?
Опублікуйте весь список, будь ласка.
Я можу тільки здогадуватися: закупівля і доставка касок, пляшок, дров, їжі, каністр з бензином, шин...
Дніпропетровці обізнані як з діяльністю, так і р-р-революційністю Корбана і Філатова.
Тому нас "на понти не проведеш".
Ги-ги... Диви, і вони учасники Революції?
Ні, трансляція на Пасажі 5-го каналу - добра річ. І європейський прапор - теж.
Ні, відключення електрики, напад беркуту і т.п. - погана річ. Якщо тільки саме ці дії були причиною, а не "розходження у поглядах" із Сім'єю та її місцевими ставлениками у держустановах міського та обласного рівнів. З якими, до речі, ще нещодавно - "до Революції" - водилася дружба.
Реанімація кримінальних справ - оцінка під питанням. Згоден, Режим піднімає з архівів "заморожені" кримінальні справи невгодних і "розморожує" їх. Це підло. Якщо здійснюється незаконно. А якщо законно?
Залишається зробити аналіз цих справ: коли їх закрито? в яку епоху - правди чи брехні? чи застосовувалася фіндопомога "закривальникам" справ? чи це теж були лише "спроби"? які події призвели до першого відкриття справ? і т.д.
Корбан і Філатов розуміють про що я мовлю...
Єдине, що я побачив щирого з публікації, і з чим я згоден, вони - Корбан і Філатов - повернуться. Вже після Перемоги. Нашої!
І я чомусь упевнений, що повернуться героями, переможцями, новітніми "ветеранами Великої Вітчизняної війни". І про це теж буде пафосно і громогласно ними ж опубліковано і поширено у пресі, на телебаченні, в інтернеті. Опубліковано без усяких спроб, до речі. Насправді.
Причому, повернуться героями навіть більшими, ніж нещасний хлопець без руки та справжні бійці з Грушевського.
Але це будуть "ветерани та учасники" Революції лише для лохів.
А ми ж з вами не лохи, правда ж?

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: