Перекласти (Translate)

03 травня 2018

ЩЕ ОДИН АРГУМЕНТ

ЩЕ ОДИН АРГУМЕНТ

Олександр Музичко навів ще один аргумент, чому Їх треба депортувати до Землі обіцяної. Ніколи Вони не будуть нам прихильники або союзники! Вічні вороги! Усім!

От нещодавно інтернет кипів проти циганви. Їх українці з С14 вигнали з Лисої гори у Києві. Суспільство, попри окремих ренегатів, схвально віднеслося до такої справедливости. Паразитів - геть!

Я сподіваюся, що малороси, раптом вставши вранці з ліжка, масово прокинуться від летаргії, і як у 2014-му проти москалів з Росією, заричать, як грізний лев у гніві: "Паразитів Обраних з України - геть!".

03 травня 2018 року

Додаток:

Музичко Олександр, 03.05.2018, Фейсбук:

«Я звичайно вважаю Татьяну Сойкіну, що учора на мітингу в Одесі заволала про те, що "Україна має належати українцям, а не жидам" провокатором, тим більше враховуючи те, що українською вона розмовляє тільки "на роботі" і те не завжди. Отже, дєланая така "українка"  і ще меншою мірою націоналістка.   Таких "націоналістів" розвелося, на жаль, багато. Як чортів з табакерки. Але, з іншого боку, а що одеські євреї зробили для того, аби бути дружніми до українців? Може ось ця вивіска на головному центрі єврейської культури в Одесі "Бейт Грант" має когось переконати у "вічній дружбі". Три мови! Як гарно. Але якоїсь мови бракує. Чи не так?  Не для нас, українців Одеса? Чи як?  Серед євреїв в Одесі українофобія - явище досить звичне.  Хотілося б ясності. А то виглядає так, що з часів, коли одеська газета "Сіон" у 1861 році потопила український часопис "Основа" мало що змінилося.  Нагадаю, що "Сіон" твердив, що він за злиття у русскому морі.».

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: