Перекласти (Translate)

28 вересня 2018

І ЩЕ РАЗ ПРО ІНТЕЛІГЕНТСЬКУ ГНИЛЬ

І ЩЕ РАЗ ПРО ІНТЕЛІГЕНТСЬКУ ГНИЛЬ

"Гнила інтелігенція" (©Ленін)

Бачу, у Мережі пішла хвиля позитиву та поширень дописів, ідей Ірини Фаріон-2. Ну, тобто письменниці Лариси Ніцой. Ну, от завжди Ніцой і Фаріон своє писали, а тут народу раптом ніби щось нове з'явилося...

Га, а що таке, люди? Чим вам погана була Фаріон і добра є Ніцой? Обидві ж кажуть ті ж самі національні святі речі! Обидві викривають москвофільство, викидають кислу кашу із голів тупого обивателя! А-а-а, дозрів обиватель уже до українства? Отак стадо малоросів, тільки втративши своїх дітей на фронті, на Донбасі, доперло, довбні, що кричали їм Касандри!..

Так от, до останнього допису Лариси Ніцой про "95 Квартал" Вазелін'ського. Зняв на єБенині гроші 95 Квартал фільмик з висміюваннями української мови. І ніби щойно всі побачили, що КВНівці - тю-тю, поїхали з глузду! Досі їм аплодували за москвороті тупі жартики про стрибаючих хохлів, а тут доперло...

Але ж насправді всі вони - зелінські, КВНівці, кузьми, ніноматвієнки, анілораки, козловські і вакарчуки, додамо "спортових хлопаків" цих усиків - вся ця погань як була гнилою, гниє й досі і зійдуть у труну гниллю! Це - гнила інтелігенція, яких Ленін не любив, а тому любив стріляти!

Нема в нас у державі ідеологічного контролю, тому ця гниль розкидує і кидатиме й далі свої спори-віруси в народ...

Стривай-стривай, - завиє радісно якась сволота, - та ж ти сам, Якименко, є інтелігент, юристик йо...грьобаний (й таке мені писали)! І твоя Ніцой із Фаріонкою - теж письменниці й філологині! То всі ви, - висере сволота, - теж інтелігенція гнила!

Так-так, - скажу я цій сволоті, обивателю тупому, - якименки, ніцої, фаріони - Інтелігенти, бо говорять святі речі! А твоя, сволото, гниль інтелігентська - як вибоїни, ями і каміння на швидкій дорозі до вкраїнської Вкраїни!

28.09.2018

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: