Перекласти (Translate)

16 липня 2019

АНДРЮХОВІ ДОПЕРЛО АБО НІ...

АНДРЮХОВІ ДОПЕРЛО АБО НІ...

Є такий дніпрянин (не січеславець він, бо на догоду Корбану й Філатову подав проєкт закону про Дніпро, а не Січеслав), так от, є такий дніпрянин на ім'я Андрюха. Так його Філатов у 2014-2015 обзи...називав. Вони тоді іще водили дружбу.

Філатов потім у 2015-му став мэромъ міста Січеслава (зараз місто тимчасово має ім'я Днєпръ), а Андрюха став народним депутатом України Денисенком (2014 рік, на хвилі народної любови до майданівських активістів).

Філатов прославився вічноремонтованим мостом у Січеславі. А Андрюха - тим, що став боротися проти Порошенка - найкращого, з яких ми досі мали, президента України (президентство 2014-2019).

Як постійно виступав Андрюха, Порошенко - то "внутрішній фронт боротьби", "внутрішня окупація" та поширював тому подібний москво-брєд. Навіть на президентських виборах 2019 року Андрій Денисенко на партійному з'їзді Буковелю (ну, партії такої нема, але на президента йшов коломойський директор гірськолижного курорту "Буковель" Олександр Шевченко; у президенти не пройшов), так от, на партз'їзді Буковелю, підтримуючи висуванця Коломойського, Андрюха виступав на кшталт: от ми поборемо "внутрішнього окупанта Порошенка", а потім, мовляв, почнемо війну з окупантом, уже зовнішнім, Путіном...

Еге, от такий він, той Андрюха...

Так от, Андрюхові уже доперло! Ще ста днів нема як Зеля президент, а Андрюха рече про сто років тому програш України... Скинули, мовляв, дурні хохли гетьмана тоді - і втратили державу.

А доперти, що ти (так, саме ти!) повторив той заколот проти Держави, Гетьмана і Президента через сто років - нє? - бракує клепки??.

16.07.2019


Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: