Перекласти (Translate)

26 квітня 2017

НАЛИВАЙКО, АГЕНТ ФСБ

НАЛИВАЙКО, АГЕНТ ФСБ

Валентина Наливайченка я дуже поважав.

Коли після перемоги Майдану і втечі президента Януковича Наливайченка було призначено головою СБУ (лютий 2014 року), то лише він один перший (а трохи згодом почали інші керманичі держави) озвучувати на українському державному рівні те, що патріоти-українці бездоказово знали до "озвучки": розстріл Небесної сотні, розвал Армії, СБУ, зрадництво в Генштабі на Міноборони у перші місяці російської агресії тощо - скрізь докладено руку Москви, скрізь є слід Росії, скрізь - шпигунство і агентура Кремля!

Тому, коли у червні 2015 року президент України Порошенко звільнив Наливайченка з посади голови СБУ, я навіть написав у соцмережах допис з жалем про таке рішення президента України...

Але тепер я залюбки розстріляв би Наливайченка! Власною рукою. Як агента ФСБ Росії!

Тому, що верзти несусвітню маячню про власну державу, зводити на неї наклепи під час війни, поширювати плітки, паніку і вигадки, ворожі мислевіруси, брехню може тільки продажна шкура, гадина, падлюка, зрадник і спецагент ворожої держави!

Президент Америки Дональд Трамп зменшує фіндопомогу Україні. Як пряму, для нашого уряду, так і через міжнародні інституції, такі, як USAID та інші. Як не сумно, та це - факт!

І що верзе у зрадницькому запалі цей перекинчик і ФСБ-агент Валя Наливайченко?

"Справи для влади невтішні і міжнародний тиск посилюватиметься пропорційно до її небажання припинити обкрадати власний народ та брехати. Розквіт політичної корупції, збагачення правлячої еліти, зубожіння людей, відсутність реформ" - це, на думку лідера Руху "Справедливість" Валентина Наливайченка, є основні причини скорочення Штатами фіндопомоги Україні.

А що ми бачимо насправді?

Фіндопомогу зменшується багатьом, якщо не всім, країнам. Деяким країнам США уріжуть фінансування на 100 відсотків (тобто, зовсім не дадуть грошей, хоч раніше їх давали):
- Азербайджану
- Білорусі
- Чорногорії (членка Євросоюзу і нещодавно вступила до НАТО)
- Польщі (членка Євросоюзу і НАТО).

Також президент США починає кампанію зі зменшення фінансування Америкою витрат на ООН.

Така політика нового президента США - цілком у руслі його критики "розтринькування", як він казав на виборах, американських грошей назовні, а не спрямування їх на внутрішні потреби країни та американців.

І де тут йдеться про корупцію, збагачення еліт, відсутність реформ, москальська пико, курво, блядь - ти чуєш, Наливайченко?!

Ні, я не бачу Україну крізь рожеві окуляри, ні! Так, маємо ми досі безліч негараздів... Але топити Україну, як її колишній голова спецслужби?!..

...Слухай, Наливайку! Краще вчасно емігруй подалі за порєбрік! Поки якась завірюха-патріотка не вчинила тобі бузиновий залп у казанок - як належну плату зрадникові за шпигунську та пропагандистську працю на Росію!

На світлинах:
Розвінчуємо Наливайка, агента ФСБ.

26 квітня 2017 року


Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: