Перекласти (Translate)

03 липня 2017

ЗОЇНА МЕТОДА

ЗОЇНА МЕТОДА *

* допис 03 липня 2014 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Від часу Радянського Союзу ще зі шкільної лави ми пам'ятаємо "героїню, студентку, комсомолку, партизанку і просто красуню" Зою Космодем'янську - посмертного Героя Радянського Союзу.
Совітська пропаганда широко рекламувала її подвиг.
Зоя, нещодавня школярка, що закінчила короткотермінові курси диверсантів і, як би це нині сказали, терористів, отримала завдання комуністичної Партії та совітського Уряду боротися насмерть з тодішнім фашизмом.
Про те, що Зоя Космодем'янська є диверсанткою-терористкою совітська пропаганда приховала.
Ну, проста учорашня дівчинка-старшокласниця, що розпалилася жагучою любо'ю до батька-Сталіна (згодом казали - до совєцкой страни) і ненавистю до ворога.
Совпропаганда твердила, що Зоя стала добровільною партизанкою і мала завдання палити в окупованих селах під Москвою німецькі стайні, ну, й коней із ними, бо, попри техніку, все ж і совіти (більше), і німці ще використовували коней як гужову тяглову силу.
Нібито Зою схопив німецький патруль під час підпалу стаєн, її катували, годинами голою тримали на морозі, а була люта підмосковна зима грудня 1941 року, німець під Москвою, вона нічого не сказала, тільки назвалася Танею, а потім у тому ж підмосковному селі прилюдно її страчено на шибениці.
Десятиліттями на цьому Зоїному вчинкові виховували нові і все нові покоління молоді.
Насправді ж, коли вже розпався Союз і розкрили російські архіви, нині знов закриті, виявилося, що терористка Зоя-Таня Космодем'янська отримала наказа попалити у лютий мороз сільські хати підмосковних дєрєвєнь - для того, щоб совітська пропаганда звинуватила у цьому німців.
Нібито, одну дєрєвєнскую ізбу, чи то пак, за пропагандою, - стайню, вона підпалила.
А на іншій диверсії проти німецьких фашистів, як кричала пропаганда, а насправді проти своїх же співвітчизників, мирних росіян, її схопили свої ж дєрєвєнскіє москалі і здали німцям.
Ну, німецькі вояки, після допиту, звісно, стратили терористку.
А як могли селяни сприйняти Зоїн "героїчний" вчинок інакше?
Тільки як зло і злочин проти мирних людей!
Якщо згорять оселі, то мирним людям - неминуча смерть на морозі!
От так було насправді.
Москва ніколи не рахувалася зі своїми "підданими" громадянами.
Пропагандистська брехлива картинка - важливіша!
До речі, коли звільнили село від окупації, то за німецькими протоколами допиту Космодем'янської виявили простих російських селян, котрі не допустили підпалу Зоєю своїх хат.
Цих селян теж повісили.
У тому ж селі.
Вже "свої".
І повісили як "пособніков врага"...

Як видно зі статті (події 2 липня 2014 року, станиця Луганська, Луганська область, Україна), і особливо з 10-хвилинного відеоролика, "Зоїна метода" досі діє.
Спочатку кацапська наволоч уночі знищила українські радари протиповітряної оборони, щоб не допустити виявлення нашими прикордонниками ворожих літаків.
Потім приблизно об 11-й ранку російські фашисти своїми літаками, що прилетіли з території РФ, скинули міни і бомби на прикордонне українське село.
Багато руйнувань, пожежі, і є трупи...
Тут же - це ж як завжди! - з'явився російський кореспондент НТН.
І, зрозуміло, зафільмував "злочини українських фашистів".
У ролику цей ФСБ-журналіст підтверджує, що обов'язково це все покаже по телебаченню в Росії.
На жаль, один український селянин цієї станиці проклинає Порошенка, який "усе це зробив" (є у ролику)...
Чудова картинка рашо-пропаганди...
"Зоїна метода" для російських зомбоящиків і рашо-бидла - досі діє!

P.S. Висловлюю співчуття українським громадянам, чиїх рідних було вбито, а майно і житло зруйновано і спалено цим злочинним російським бомбуванням.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: