Перекласти (Translate)

20 січня 2019

РОСІЙСЬКИЙ ЕКОНОМІСТ

РОСІЙСЬКИЙ ЕКОНОМІСТ
:) *


* допис 20.01.2017, Андрій Якименко, Facebook


На світлині:
Російський "економіст" Залдостанов, ги. Виступ на Восьмому Гайдарівському економічному форумі, м. Москва, Росія, січень 2017. Ну, може, й не виступ, але така мова притаманна цьому "економістові". На Гайдарівському форумі він був за спікера, ги.

Залдостанов відомий своєю тупістю та косноязичієм (косноязичіє - калька з російської, українською буде: недорікуватість).

Олександр Залдостанов народився у 1963 році, і як це не дивно - у Кіровограді (тепер Кропивницький), Україна. Мешкає у Криму, брав активну пропагандивну участь в анексії Криму як президент севастопільського мотоклубу байкерів "Нічні вовки".

Має байкерське погоняло Хірург, бо закінчив у Москві медінститут зі спеціялізацією щелепної хірургії.

Вважається другом президента Росії Владіміра Путіна, який періодично спонсорує байкклуб Хірурга, нещодавно виділив 50 тис. доларів США та надав у дешеву оренду величезну земельну ділянку для байкерського клубу Хірурга-Залдостанова.

Як стверджує сам Залдостанов, на економічний форум його особисто запросила Ірина Шойгу - дружина міністра оборони Росії.

Коли йшов наш Майдан, а Крим ще не окупувала Росія, то Залдостанов осуджував події в Києві такими же словами, як і на світлині:
"Те, кто затевают эту политику, политику затевают, вот это, затевают всё вот это. Доиграетесь. С этой политикой, которую вы затеваете!".
:)

Боже, пошли Росії побільше таких економістів та політиків!
А, втім, в Росії всі такі, як Залдостанов!
:)

17 січня 2017 року.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: