Перекласти (Translate)

20 січня 2019

М'ЯЧИК ЗДУВСЯ

М'ЯЧИК ЗДУВСЯ *

* допис 20.01.2017, Андрій Якименко, Facebook

Хто там лементує, що ніяких змін нема?! Хто виє про зраду?!

Ми ще пам'ятаємо Віктора Медведчука (Мертвечука, що йому більше личить), як могутнього главу президентської адміністрації, ще за президента Кучми (пам'ятаєте, як "Кучма працював президентом в адміністрації Медведчука"?), потім як заступника й першого заступника голови Верховної Ради, потім як засновника на кремлівські гроші "УкрАінского выбора". Путін, президент Росії, навіть розглядав свого кума як реального кандидата у президенти України.

Так, ця мерзота Медведчук таки зумів нам попсувати патріотичних нервів! На жаль, законодавство не дозволяє його судити. Поки що.

Але хіба не очевидно, як звузився обсяг повноважень цієї гниди? Обмін полонених, Мінські перемовини (без реального впливу), розумування про "блокаду Донбасу"... Все.

Коли 2014 року новообраний президент Порошенко призначив Медведчука "на Мінськ", це саме й був той крок, щоб з велетня, яким був Медведчук, зробити карлика, співмірного із його кумом Путіним. Суспільство два роки тому за це аж розпинало Порошенка!..

Хіба не очевидно - м'ячик здувся?

І після того, як скінчиться Мінськ, настане мир, саме тоді ми візьмемось за Віктора Медведчука, як за Єфремова з Луганська, який сидить в СІЗО, чекаючи на вирок. Саме тоді ця путінська сволота Медведчук довічно сяде до в'язниці!

На світлині:
1. Твій м'ячик здувся, Мертвечук!
2. Скрини коментарів до допису, 2017 рік.

04 січня 2017 року


Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: