Перекласти (Translate)

07 квітня 2017

Чому дурнІ? Бо дУрні!

Чому дурнІ? Бо дУрні! *

* Допис 30 грудня 2014 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Випадково натрапив на Фейсбук-обговорення останньої підсумкової за рік прес-конференції президента Порошенка.
Ну, що можу сказати?..
Відкинувши навіть усіх ФСБ-тролеботів, що їх видно неозброєним оком (а хіба кібер-агента ФСБ не вгледиш, коли воно не тямить внутріукраїнського життя?), скажу: як же ж багато серед нашого народу дурнів!
Сидить якесь Чмо біля клави (клавіятури ноутбука) і шпетить президента, і лупцює його, аж нігті собі зриває!
І хто замовив Ґонґадзе це Чмо знає, і наступ по всьому фронту на Донбасі це Чмо вже провело (звичайно, з перемогою), і навіть покарало це Чмо всіх винних за смерті в Одесі і на Майдані...
Еге, Фучеджі (керівник одеської міліції, що втік) досі у Придністров'ї, організатори і виконавці розстрілу Небесної сотні втекли до Росії, а це суче Чмо лементує: "А чому їх не посадили?!".
Ну, то поїдь до втікачів і приведи їх на суд, зрозуміло тобі, Чмо?
Я теж, маючи з Мережі інформацію (тільки із Мережі), підозрюю (тільки підозрюю!) Кучму й Литвина, як замовників убивства журналіста Ґонґадзе.
Але ж потрібно провести процедуру - суд!
Але ні, Всезнаюче Чмо уже й так наперед все знає.
А доперти тобі, Чмо, що практично вперше за 23 роки незалежности ми бачимо рішучу політичну волю президента (президента не як особистости (та і як особистости - теж!), а за державною посадою) завершити всі резонансні справи, перемогти Росію у війні, приєднати Україну до Європи тощо - тобі, Чмо, невтямки?
Читаючи коментарі і верещання усіляких знавців усього на світі, крім методів державного будівництва, зайвий раз переконуюся, що українське прислів'я "Чому дурні? Бо бідні!" - застаріло.
Насправді декому пасує істина:
Чому дурний? Бо просто дурень!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: