Перекласти (Translate)

07 квітня 2017

ЗІНЧЕНКІВ СИНДРОМ

ЗІНЧЕНКІВ СИНДРОМ *

* допис 13 лютого 2016 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Одразу по демаршу Абромавічуса мені згадався Зінченко. Нині спостерігаємо події на ймення Зінченків синдром.

Володимир Мартинюк випередив мене. Тому свого допису я не писатиму, а подам допис Мартинюка.

Укотре заявляю:
Руки геть від Президента, суки!

Мовлю і про Руку Москви, і про Ручки в білих рукавичках Заходу.
Якщо Захід туго тямить в особливостях української політики (корисні довбні), то Москва готує нам Руїну (відвертий ворог)!

А з корупцією - так, слід боротися завзято!
Але не слід хворіти на Зінченків синдром!

«Володимир Мартинюк
Вчорашній демарш Айвараса Абромавчуса нічим не відрізняється від такого ж демаршу Олександра Зінченка у 2005 році. Абромавічус на початку лютого 2016 року не виступив проти президента Порошенка - він виступив проти одного з його чільних співробітників - Ігоря Кононенка .
Так само Олександр Зінченко на початку вересня 2005 року не виступив проти президента Ющенка, він демонстративно і агресивно виступив проти одного з чільних держслубовців - Петра Порошенка, який на той час очолював РНБО України.
Ющенко вчинив по європейськи - відсторонив Порошенка від виконання посадових обов'язків на період розгляду звинувачень Олександра Зінченка.
Звинувачення не підтвердилися, але вслід за цим на Ющенка накотилася ціла лавина таки же ж агресивних і як потім виявилося безпідставних звинувачень. Це був початок потужного наступу не просто на Ющенка, а на найвищу посадову України - Президента, який закінчився для Ющенка втратою і повноважень і популярності серед громадян України.
Юлія Тимошенко , яка від тоді виграла найбільше, в часі демаршу Зінченка трималася якби в тіні, і доволі вдало зіграла роль, спочатку "посередника", а потім і "третьої сили".
У січні 2016 так само як і у вересні 2005 року всі медія дружно підтримали "чесного" Зінченка, так само я зараз, всі кому тільки не лінь, підтримали "ображеного реформатора" Абромавічуса.
Зінченко вважався "людиною Ющенка" оскільки був одним із керівників його виборчого штабу. Так само людиною Порошенка (поки що) вважається Абромавічус .
Сьогодні в Україні повторюється сценарій вересня 2005 року. Невідомо хто зараз виконує роль Юлії Тимошенко чи вона сам, чи може хтось інший. Але як і в 2005 демарш Абромавічуса відбувається під акомпанемент інших подібних виступів - Авакова, Томенка, який до речі дебютував у цьому амплуа, ще й того ж вересня 2005. З чимось схожим на погрози вже виступив і голова Уряду Арсеній Яценюк.
Єдина відмінність 2016 року від 2005 - воєнний конфлікт з Росією.
Сподіваюся що Порошенко, як безпосередній учасник і "постраждалий" в часі подій 2005 року зробить правильні висновки і вибере правильну стратегію дій в умовах аналогічної атаки в році 2016.»

04 лютого 2016 року

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: