Перекласти (Translate)

07 квітня 2017

ЩОДО СЕПАРАТИСТСЬКИХ ПОДІЙ НА СХОДІ-ПІВДНІ

ЩОДО СЕПАРАТИСТСЬКИХ ПОДІЙ НА СХОДІ-ПІВДНІ*

* допис 07 квітня 2014 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Я от міркую собі: жиди жидами, а захищати своє майно і джерела багатства уміють.
Дніпропетровська обласна влада (жид Коломойський, жид Корбан, росіянин Філатов) зорганізували обласний оборонний штаб, нічне чергування всіх керівних силовиків і армійських чинників тощо.
Нині уночі припинено збройний напад на військовий збройовий склад у Дніпропетровську (на жаль, є жертви з "державницького" боку та вбито кількох нападників), порушено кримінальні провадження щодо активних недільних сепаратистів Дніпропетровська, поставлено на кордонах области при дорожніх в'їздах блок-пости, посилено охорону адмінбудівель тощо.
Зрозуміло, їм слід захищати свої заводи-пароходи-газети-банки-телебачення-і-нерухомість, що надбано не завжди прозорим способом за час минулих епох.
Бо коли сюди прийде Путін, не бачити їм цього майна і нинішніх доходів зі Швейцарій та Ізраїлів, куди їх відвезуть останні, перед захопленням летовищ, чартерні рейси...
Але фактичні дії обласних керманичів Дніпра - схвалюю.
І міркую:
Жид Кернес (харківський міський голова) після сепаратних дій і висловлювань навіть літав до Коломойського в Женеву на промивання мізків.
І Філатов навіть запевнив, що Кернесу його етнічний побратим добряче промив мізки, наказавши "відновити конституційний лад на Харківщині" (Б.Філатов на ФБ).
Подальші події показали, що внутріжидівська порка не завжди йде на користь...
Як бачимо, жидівське плем'я теж неоднорідне: є розумники, а є тупі боввани.
У будь-якому разі зараз дніпропетровська влада стоїть на державницьких позиціях.
Тому не будемо їй заважати.
Навіть треба й помогти!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: