Перекласти (Translate)

07 квітня 2017

БЕЗВІЗ - ПИТАННЯ ПОЛІТИЧНЕ!

БЕЗВІЗ - ПИТАННЯ ПОЛІТИЧНЕ!

Вітаю українців з черговим наближенням до Європи!

Ніколи не перебільшував ролі майбутнього безвізу для нас. Що, півУкраїни вже чимдуж ломанулися за західний кордон? Що, тепер ми щороку у законну відпустку, замість сапати картоплю, будемо лежати горілиць на атлантичних пляжах Іспанії?

Левова частка українських громадян як не були за кордоном, так і не будуть. На жаль... Грошей не досить! Зараз. Але наші діти і онуки будуть знімкуватися біля Ейфелевої вежі - одразу, як скінчиться сесія у виші. А переважній більшості українців нині така розкіш недоступна. Правда ж!

Але чому безвіз такий важливий?

Це - чергова перемога у нашій війні з Росією! Це - пропаганда! Це - черговий кілок у чорні горлянки "українських" зрадофілів та порохофобів! Це - майбутнє наше! І дітей-онуків наших! І їхніх нащадків!

Три роки поспіль з мене, та й з кожного з вас, москво-тролі, коли безвіз раз-пораз відкладався, зловтішно глузували: "Ну, що, кастрюлеголові? Доскакали до Європи!?".

Так! - можемо тепер сказати. Доскакали і скачемо далі від вас, москалі!

Десятки років від 12 листопада 1989 року, коли я вступив до УГС (Української Гельсинської Спілки), і почав активно, з оливцем, читати націоналістичну пресу і книжки, мене вражав заклик поета Хвильового з Розстріляного у 1930-х роках Відродження: "Геть від Москви!".

Тепер моє враження стало дійсністю. Ми розриваємо назавжди всі зв'язки з Росією!

Тому наш безвіз, отриманий нами від Європи, - це питання політичне!

Цей безвіз - це ніби наше в бік Росії:
"Москво, геть! Назавжди - геть!".

07 квітня 2017 року























Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: