Перекласти (Translate)

16 травня 2018

ҐРАЖДАНСКАЯ ВОЙНА, ТИ КАЖЕШ, ПАДЛО?!

ҐРАЖДАНСКАЯ ВОЙНА, ТИ КАЖЕШ, ПАДЛО?!

Ні, ну, ви уявляєте яке ж це падло!! Коломойський дав інтерв'ю "Німецькій хвилі" (15.05.2018) і назвав українсько-російську війну, що триває вже 4-й рік, громадянською війною, падло!!

Це громадянський конфлікт - ці бойові дії на Донбасі, бо по різні боки "барикад" воюють тільки українці, - верзе муть цей калоМойша. Те, що Росія з серпня 2014 року завела свої війська, стріляла з-за кордону градами, утворювала нашій армії котли, то все до сраки, ніби каже Коломойський. Так, Росія надає набої, зброю, танки і гармати. Але то все дурня, це конфлікт між українцями, свистить "Німецькій хвилі" коломойська гнида. І тут же, падло, додає, що важко розібратися хто брав зброю до рук. Натякає ця тварюка, що неясно кого карати, кого простити, коли ми звільнимо Донбас...

Ах, ти ж політична блядь, паскудне рило! "Спасітєль", сука, України і Днєпра!..

«Сегодня, когда речь идет о реинтеграции Донбасса или вещах, связанных с амнистией, это хорошо. Но как разобраться, кто брал в руки оружие, у кого на руках кровь? Я думаю, пока Россия и лично Путин не получат ответы на эти вопросы, они не уйдут с Донбасса и этот конфликт будет поддерживаться и продолжаться», - верзе "спасітєль". То ти дурко, виходить, Коломойський? Путін і Росія не підуть з Донбасу, поки Україна не амністує всіх бандитів і сепарів, каже Той, хто сцить приїхати до України. А як же тоді "ґражданская война", бовдуре, якщо вона триватиме, поки Росія не піде?!

Коротше, українці, пам'ятайте ці слова Пейсатого. Якщо ви оберете президента й депутатів від Укропу (Коломойський в партії цій головний є спонсор), то знову буде вам російське рабство!

16 травня 2018 року





Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: