Перекласти (Translate)

16 травня 2018

РОЗДУМИ ПІСЛЯ "ХУЛІГАНСТВА"...

РОЗДУМИ ПІСЛЯ "ХУЛІГАНСТВА"...

Ну, і хто правий? Як завжди - Андрій Якименко правий!

Я нещодавно на Фейсбуці написав статтю, що нам потрібна державна ідеологія націоналістичного штибу, потрібен державний орган Ідеології. Так один довбень, перед тим як самозабанитися від мене, вивалив мені в коментарі: "Да идите вы в ж...пу, комсомолисты сраные! Идеология им нужна! Было это уже!". Ну, що я скажу про цього дурка? Не тямить воно, дурне, що навіть він має ідеологію, гад! Але його російська мова і несприйняття націоналізму виказують його антиукраїнську ідеологію! Висловивши б йому це (вже ніяк, бо він самозабанився), я б розстріляв його, як ворога!

Липень 2017. У Києві поліція жорстко "прийняла" двох колишніх АТОвців. На ролику кілька патрульних екіпажів скручують руки хлопцям, один на капоті, інший на асфальті, заковують їх у кайданки, садовлять до поліцейських машин. Крики, вереск дружин. АТОвці ніби ще непошкоджені. Потім їх нібито по-звірячому побили у відділенні поліції. Кров на підлозі (світлина). Одного затриманого відвезли до лікарні. Тобто, явно, що били їх після затримання. Ну, мабуть, хлопці пручалися, кричали, що були на фронті (а поліцейських же не призивають, поліцейська служба зараховується як армія). Кинуто клич по Україні. До відділення поліції нібито збираються колишні добровольці та АТОвці.

Ні, нічого, крім статті в інтернеті, я не маю. Ідемо далі, читаючи статтю.

Виявляється, що ці колишні добровольці (пішли добровольцями в АТО у 2014-2015) сиділи тихо-мирно у кав'ярні, розмовляли між собою. І тут за сусіднім столиком п'яна гурба (неясно скільки людей) почала чи то кричати, чи голосно казати про укропів, хунту, здається, і про хохло-кастрюлеголових... Ну, наші АТОвці підійшли у дали в пики цим сепарам. Звісно, хтось викликав поліцію. А далі ви знаєте. Так починався, до речі, і Майдан!

Ну, так от що я скажу. Поліція не винна! Правда ж. Ну, скажіть мені, чи хто проводить поліцейським політінформації? А треба було б! У поліцейського - закон. Є бешкетники, що почали бійку. Є гармидер у кав'ярні, двінок до поліції, нестримані АТОвці... А поліції потрібні тиша і порядок. Тому призвідників - в кутузку!..

А тут, шановні друзі, стоп!! Хто-хто призвідник? Добровольці із АТО, що бачили як гинули їхні побратими?! Чи, може, гнида і сволота, що сидить за мирним столиком і патякає в усю горлянку про укропів, хунту, путін-прііді?!

Тому й потрібна нам Державна ідеологія, закріплена у Конституції! І потрібна Партія єдина, яка б цю ідеологію Націоналізму, розвивала б! І поліцейським вранці-рано на нараді слід проводити політичний лікнеп! Що, мовляв, коли десь у кав'ярні ніби хуліганство, то у кайданки брати тих, хто є сепар, а не АТОвець!

І тоді поліція, "прийнявши" цих сепарів (я за те, щоб дуже жорстко - з вибитими зубами, поламаними кінцівками), відвезла б їх прямо до ДКНБ (Державний комітет національної безпеки) - в революційно реформовану СБУ... Ну, а там - і суд без зволікань, і швидкий вирок (бажано би, смертний)!

Ось таке в нашій державі буде!
©Запам'ятайте цю статтю!

Додаток:
Стаття, що спричинила мої роздуми:
https://narodna-pravda.ua/2017/07/03/u-kyyevi-politsiya-zhorstoko-pobyla-atoshnykiv-oprylyudeni-foto-ta-video/

16 травня 2018 року

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: