Перекласти (Translate)

24 березня 2017

ДУРНЕ ХЛОП'ЯТКО

ДУРНЕ ХЛОП'ЯТКО*
* допис 24 березня 2015 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Парасюк мені нагадує дурного хлоп'ятка.

« Парасюк: Якби не шоколадний Порошенко і кролик Яценюк, ми б уже давно закінчили війну » (Парасюкова сторінка у Фейсбуці).

Мало того, що президента обізвав шоколадним, а прем'єра кроликом, так ще й він би, Парасюк, вже виграв би війну!

Десь я вже подібну казочку-аналогію читав: якби Яроша обрали президентом, то він би наступного дня після вступу на посаду оголосив би війну Росії, а за тиждень по тому Путін бомбив би аж у Львові його київський уряд.

Хлопчик Парасюк настільки підпав під вплив Філатова (вони навіть близько сидять у сесійній залі Верховної Ради), що навіть не торопає як його хлоп'ячу гарячковість використовує ПриватКоманда у своїй повзучій політичній грі.

Дурне хлоп'ятко Парасюк, мабуть, аж досі вірить, що це його вигульк на майданівську сцену поза регламентом (ну, як Пилип із конопель!) так перелякала Януковича, що той навіть утік, боячись Парасюкового "штурму".

Який би то був штурм, ми бачимо з фейсбук-штурмів а-ля Парасюк...

І невтямки цьому хлопчикові на Філатових побігеньках та підтанцьовках, що лише завдяки першому заступникові голови Верховної Ради Кошулинському, єдиному легітимному представникові державної влади після втечі Олійника-спікера та Януковича-президента, у день найбільшої кількости жертв з Небесної сотні, у день найвищої напруги було зібрано кворум депутатів і проголосовано постанову про виведення усіх силовиків зі столиці.

Янукович тоді був саме у Харкові.
Коли Янукович прочув про цю постанову ВРУ та про виведення силовиків, президентська влада впала і саме тоді розпочалася його втеча і Янукович уже не повернувся до Межигір'я.
Доказом раптової втечі стали розкидані речі у Межигір'ї у приміщеннях де жив Янукович, його коханка і її дочка.

Е-е-х, Вовчику Парасюк!
Тобі би розуму набратись!
Хоча б узяв приклад з козака Гаврилюка.
Той, хоч і без належної освіти, а диви - почав учитися, бо розуміє: без освіти розуму - катма!

http://uapress.info/uk/news/show/64099

27 лютого 2015 року

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: