Перекласти (Translate)

24 березня 2017

ХАБАРОДАВЕЦЬ КОЛОМОЙСЬКИЙ (або Навіщо Коломойський вчиняв злочин?)

ХАБАРОДАВЕЦЬ КОЛОМОЙСЬКИЙ
(або Навіщо Коломойський вчиняв злочин?)*
* допис 24 березня 2015 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Коломойський, мабуть, дуже хоче сісти до в'язниці. Звідки така впевненість? Бо навіщо признаватися на Спецкомісії парламенту з питань приватизації, що він давав хабарі Кучмі-президентові та Пінчуку-президентозятеві? Виявляється, що "Укррудпром" коштував 50 млрд. дол., а його приватизували за 500 млн. дол. І для того, щоб самому теж узяти участь у цій приХватизації "Укррудпрому", Коломойський платив хабарі.

Голова депутатської парламентської Спецкомісії з питань приватизації і одночасно друг-соратник Коломойського Борис Філатов:
"Основной лейтмотив: он [Коломойський] говорил о том, что приватизация "Укррудпрома" была незаконной. Что на самом деле он стоил по тем временам 50 млрд. долларов, а его "распилили", грубо говоря, за 500 млн. долларов. Что он вынужден был участвовать в этой приватизации, потому что до этого против него возбуждались уголовные дела, и ему приходилось находиться за границей. Что он платил вынужденно, под давлением, Кучме и Пинчуку взятки соответствующие. И что он готов давать свидетельские показания, в том числе, и нашей комиссии, по поводу того, что эта приватизация была незаконной."

Дивною є постановка питання. Давав хабарі, щоб у кублі приХватизаторів теж відкусити шматок державного майна? Ви можете уявити собі, що крадії дають "на лапу" завідувачу складу, щоб той пустив до складу красти, а згодом кричать про те, що завскладу хабарник і йому "вимушено і під шаленим тиском" давались хабарі?

Філатов заперечує, що Коломойський напросився на комісію, але тут же, в цьому ж інтерв'ю говорить, що Коломойський вимагав "офіційного запрошення" перед приходом, яке обговорив Філатов з деякими членами комісії по... ги-ги!... месенджеру Viber (гучний регіт!) і це запрошення підписано й надіслано Філатовим одноосібно, як головою, до Коломойського! Картинка повна: "Я сам хочу прийти, а ти ж, як друг, скажи, що я запрошений!" Ги-ги!
То хто ж тоді був ініціятором приходу олігарха на комісію, Філатов?!

Тепер нам зрозуміло, навіщо Коломойський напросився на засідання депутатської комісії.

Єдине пояснення, навіщо Коломойському ця "явка з повинною", як її назвав Філатов, - Коломойський поклав око на "Укррудпром".
Ну, й по ходу, тиск на Кучму й Пінчука під час процесу в Лондоні: досі ж ділиться майно!

Ну, точно як крадій зі складу хоче сам очолити цей склад!

http://dnpr.com.ua/content/politika/intervyu-s-borisom-filatovym-o-sensacionnom-zayavlenii-kolomoyskogo

07 березня 2015 року

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: