Перекласти (Translate)

24 березня 2017

МАРШ НЕПРАВДИ

МАРШ НЕПРАВДИ*
* допис 24 березня 2015 року, Андрій Якименко, Фейсбук

« "Марш правды" был заявлен "Правым сектором" как протест против лиц, которые заняли руководящие должности в результате Евромайдана. Утверждалось, что они "сдали интересы Украины" и сделали население страны бедным. » (з Інтернету).

Гей, ви, гарячі голови і патріоти з Правого Сектора!
Вас же накручено ФСБ-вкидами та Путлер-пропагандою!

Протест проти тих, хто очолив державу після Євромайдану?
Ви протестуєте проти державних інститутів - Президента й Уряду - під час війни?

Не розуміти, що не Порошенко з Яценюком зробили населення злиденним, не пам'ятати прем'єрових (Яценюк) слів, що його Уряд буде урядом камікадзе, але проведе потрібні економічні реформи, може лише дурень або ворог!

"Здали інтереси України"?!
Гей, ви, з Маршу (не)Правди!
Яку вам в ФСБ обіцяли премію - разову за Марш чи "наприкінці кварталу"?

Це ви, маршовики-штурмовики, здаєте інтереси України, розхитуючи її ізсередини!

Деяка частка ваших учасників справді дуже вболіває за Державу, але через слабкий розум чи невігластво не второпає у чому суть теперішнього історичного моменту, не бачить правдивої Правди - що робити і хто винен.

Але ж організатори, оратори та активісти Маршу насправді керуються рукою з Москви - спрямовуються прямо або навіть не тямлячи цього!

Зараз, коли навпаки слід об'єднатися навколо післяреволюційного уряду (влади) для відбиття іноземної інтервенції та агресії, ви - радикали-маргінали суспільства - валите цей законний (!) уряд (владу), потішаючи кремлівського карлика - старика Кабаєва!

Ви, "маршоправдисти", ніколи не вчините державного заколоту, бо вас є безкінечно мало навіть для масового заходу у Києві.
Але ви є тою краплею дьогтю, що псує цілу діжку меду.
А найголовніше - ви надаєте російському ТБ чудову картинку для роспропаганди у Росії та для мотивації російського народу для участи в агресивній війні!

П'ята колона Москви вже не є такою відверто відкритою, як це було ще рік тому.
Тепер П'ята колона не лише обгортає себе синьо-жовтими, навіть червоно-чорними прапорами, але й очолює під цими прапорами виссаний із пальця "масовий" протестний рух!

26 лютого 2015 року

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: